Tuotantotalo Samuus Oy

Tuotantotalo Samuus on syntynyt intohimostani elävään kuvaan. Katsoin nuoruudessani paljon elokuvia ja silloin kipinä syttyi. Elävä kuva, videot, televisio ovat niitä maailmoja joissa haluan olla mukana. Näin myös tapahtui, ja nyt olen ollut alan yrittäjä vuodesta 2002.

Tuotantotalo Samuusin tarina alkoi vuonna 2006. Yrityksen tekeminen ja toiminta ponnistaa halusta kertoa hyviä tarinoita. Nykyään Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa videoita, ohjelmia, kuvia, tekstejä ja ääntä konseptin ja asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat katselijat, lukijat, kuuntelijat, yritykset ja yhteisöt.

Olemme vuosien varrella tuottaneet yli 600 television makasiiniohjelmaa*, tuhansia videoita, kuvia ja tekstejä.

Kaikki lähtee hyvästä ideasta, joka puetaan kiinnostavaan muotoon. Tuotanto rakennetaan aina budjetin sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Tuotantomme lopputulos on aina laadukas ja tavoitteen täyttävä riippumatta euroista, koska asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat.

Antti Liinpää, vastaava tuottaja, Tuotantotalo Samuus Oy

*) Makasiiniohjelma on radion tai television asiaohjelma, jonka jokainen jakso käsittää useita toisistaan erillisiä toimitettuja juttuja, jotka käsittelevät eri aiheita. Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Makasiiniohjelma

Haluatko ammattilaisen apua videotuotantoosi?

Tuotantotalo Samuus Oy - historiakatsastus - vuodet 2006-2019

Vuosi 2006

Antti Liinpää perustaa Tuotantotalo Samuus Oy:n vuoden 2006 marraskuussa. Yhtiö ottaa vastattavakseen Tmi Antti Liinpäältä Nelosen Start!-autoiluohjelman tuottamisen. Ohjelmia ehtii kertyä ennen vuodenvaihdetta noin 12 kappaletta.

Vuosi 2007

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja ensimmäiset yrityselokuvansa. Syksyllä 2007 aloitamme tuottaa Ilta-Sanomille nettivideoita.

Vuosi 2008

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja lisää videoita yritysten tarpeisiin. Yhteistyö Ilta-Sanomien kanssa laajenee koskemaan Start!:n ja Ilta-Sanomien autotoimituksen sisältöjä. Start!:n koeajoista tuotetaan myös tekstiversiot Ilta-Sanomien paperilehteen ja verkkojulkaisuun.

Vuosi 2009

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja lisää videoita yritysten tarpeisiin. Yhteistyö Nelosen Startin ja Ilta-Sanomien autotoimituksen kesken jatkuu.

Vuosi 2010

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja lisää videoita yritysten tarpeisiin.  Yhteistyö Nelosen Startin ja Ilta-Sanomien autotoimituksen kesken jatkuu.

Vuosi 2011

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja lisää videoita yritysten tarpeisiin.  

Vuosi 2012

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja 18 Golfari-golfmakasiiniohjelmaa. Tuotamme läpi vuoden videoita yritysten tarpeisiin. 

Vuosi 2013

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja 18 Golfari-golfmakasiiniohjelmaa. Tuotamme läpi vuoden videoita yritysten tarpeisiin. 

Vuosi 2014

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 20 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Start!-autoiluohjelmaa ja 18 Golfari-golfmakasiiniohjelmaa. Syksyllä TV Viisi ja Kutonen aloittavat esittää Tuotantotalo Samuus Oy:n tuottamaa uutta autoiluohjelmaa KaaraTV:tä. Toisin kuin Nelosen Start! ohjelman nimi ja esitysoikeudet lukuunottamatta ajallisesti rajoitettuja tv-esitysoikeuksia, Tuotantotalo Samuus omistaa KaaraTV:n oikeudet.

Tuotamme läpi vuoden videoita yritysten tarpeisiin. 

Vuosi 2015

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Discoveryn Kutonen-kanavalle yhteensä 40 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Kaara-autoiluohjelmaa ja 9 Golfari-golfmakasiiniohjelmaa. Tuotamme läpi vuoden videoita yritysten tarpeisiin. 

Vuosi 2016

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa Neloselle yhteensä 20 puolen tunnin ohjelmapaikalla esitettävää Kaara-autoiluohjelmaa ja lisää videoita, tekstejä ja kuvia yritysten tarpeisiin. 

Vuosi 2017

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa laadukasta sisältöä eli videoita, tekstejä ja kuvia yritysten tarpeisiin. Tuotantotalo Samuus Oy aloittaa yhteistyön NettiX:n kanssa ja tuottaa ensimmäisen sisällön Nettiautolle. Lokakuussa 2017 lanseeraamme KoivuTV-nimisen uuden viihteellisen hyvinvointi- ja lifestyle-konseptin osoitteessa www.koivutv.com sekä KoivuTV:n somekanavissa YouTube, Instagram, Facebook ja Twitter. KoivuTV:n päätoimittajana ja tuottajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tunnettu viulisti-näyttelijä, esiintymistaidon valmentaja, tanssi- ja liiketerapiamenetelmien ohjaaja, sisällöntuottaja, Life Coach Johanna Koivu.

Vuosi 2018

Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa AlfaTV:lle  keväällä 10-osaisen viihteellisen hyvinvointi- ja lifestyle KoivuTV-ohjelmasarjan. Tuotantotalo Samuus Oy syventää sisällöntuotantoa NettiX:n kanaviin ja tuottaa tekstejä, kuvia ja videoita muun muassa Nettiautolle ja Nettikoneelle. Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa laadukasta sisältöä eli videoita, tekstejä ja kuvia monien uusien asiakasyritysten tarpeisiin. Tuotantotalo Samuus Oy lanseeraa uuden KaaraTV-verkkojulkaisun, joka toimii aiemmin tuotetun Kaara-autoiluohjelman sisällön kokoavana sivustona sekä Antti Liinpään autoilublogina

Vuosi 2019

Tuotantotalo Samuus Oy syventää sisällöntuotantoa NettiX:n kanaviin ja tuottaa tekstejä, kuvia ja videoita muun muassa Nettiautolle ja Nettiveneelle. Tuotantotalo Samuus Oy jatkaa sekä KoivuTV:n että KaaraTV:n kehitystyötä ja sisällön julkaisemista. Tuotantotalo Samuus Oy tuottaa laadukasta sisältöä eli videoita, tekstejä ja kuvia monien uusien asiakasyritysten tarpeisiin.

Antti Liinpää, vastaava tuottaja, Tuotantotalo Samuus Oy

*) Makasiiniohjelma on radion tai television asiaohjelma, jonka jokainen jakso käsittää useita toisistaan erillisiä toimitettuja juttuja, jotka käsittelevät eri aiheita. Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Makasiiniohjelma

© 2006-2020 Tuotantotalo Samuus Oy