Tuotantotalo Samuus uudisti kalvoverhojen asiantuntijan Eeria Oy:n brändin ja verkkojulkaisun

Kalvoverhojen kokenut asiantuntijayritys Eeria Oy:n vanha verkkojulkaisu oli noin 20 vuoden takaa. Yrityksellä oli myös tavoitteena uudistaa brändi sekä kirkastaa viestiä somessa. Tuotantotalo Samuusin sai kohtuullisen vapaat kädet uudistusprojektiin, jonka tavoitteena on saada Eeria Oy:lle ja uudelle LUXEERIA-kalvoverhobrändille uusia asiakkaita.

Uudistimme kalvoverhojen asiantuntijan Eeria Oy:n kalvoverhojen brändin, logon, verkkosivuston, loin somekanavat Facebookiin ja Instagramiin sekä tuotin 10 esittelyvideota. Kaikki tämä vei vain yhden viikon. 


Koska Tuotantotalo Samuus toimii nykyään läpinäkyvällä ja pitkän kokemuksemme ja osaamisemme asiakkaan eduksi tuovalla tuntilaskutus-mallilla, jäi koko tuotannon hinta asiakkaalle vain 2046,30 euroon + alv. 24%. 


Melko kohtuullista uudesta logosta, 10 videosta, uudesta saitista, laadukkaista kuvista ja somekanavista. Vai mitä mieltä olet?Onko sinulla, ystävälläsi, tuttavallasi tai yhteistyökumppanillasi tarvetta tehokkaasti ja laadukkaasti tuotetulle sisällölle?


Antti Liinpää


#kalvoverho #luxeeria #aurinkosuoja #verkkosivusto #video #kuvat #tuotanto #sisällöntuotanto #nopeasti #laadukkaasti

40 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2006-2020 Tuotantotalo Samuus Oy