Tuotantotalo Samuus lanseerasi uuden Kaaratv.com sivuston

Tuotantotalo Samuusin autoiluohjelman Kaaran uusi verkkosivusto on avattu osoitteessa kaaratv.com. KaaraTV:n päivittäminen oli noin yhdeksän kuukautta tauolla, kun vastaava tuottaja Antti Liinpää keskittyi uuden vaihtoautokauppa-konseptin AutoTeddyn käynnistämiseen.Tuotantotalo Samuus on tuottanut kotimaista autoiluohjelmaa ja koeajovideoita perustamisestaan vuodesta 2006 lähtien. Vuosina 2006-2014 Tuotantotalo Samuus tuotti Neloselle Start!-autoiluohjelmaa. Kaaraa esitettiin vuosina 2014-2016 Discoveryn kanavilla TV5 ja Kutonen.


"AutoTeddyn käynnistämisvaihe oli mielenkiintoinen perioidi omassa työshistoriassani. Nyt oli hyvä aika siirtyä sivuun ja keskittyä Tuotantotalo Samuusin tuotantoihin. Naisille suunnatun hyvinvointi- ja lifestylekonseptin KoivuTV:n 10-osaisen TV-ohjelmaversion esittäminen alkaa AlfaTV:llä 10.4.2018. KoivuTV:n jaksojen ensiesitys on tiistaisin kello 20.30. Jakson uusinnat esitetään ensiesityksen tapaan erinomaisilla ohjelmapaikoilla: 1. uusinta torstaisin kello 19.00 ja 2. uusinta sunnuntaisin kello 22.00", Tuotantotalo Samuusin vastaava tuottaja Antti Liinpää kertoo.

Kaaratv.com:n avaaminen kertoo siitä, että Tuotantotalo Samuus jatkaa vahvasti autoilusisällön tuottajana. Uusi sivusto toimii ennen kaikkea tehokkaana julkaisualustana, joka helpottaa koeajovideoiden, uutisten ja autoilijan vinkkijuttujen päivittämistä. Uuden Kaaratv.com:n kategoriat tai teemat ovat koeajot, uutiset ja vinkit.


"KaaraTV:n koeajot jatkavat tutulla laadukkaalla linjalla. Luvassa on kuluttajavalistusta uusien autojen ostajille sekä pitkän kokemuksen suomalla tietomäärällä erilaisten suositusten antaminen sekä ajatusten herättäminen. KaaraTV:n uutiset avaavan mitä autoalalla taphtuu. Uutisia seuraamalla pysyt kärryillä siitä, mikä on uutta ja kuumaa. KaaraTV:n vinkit kertovat autoilijan kannalta mielenkiintoisten uusien palveluiden ja tuotteiden mahdollisuuksista" Antti Liinpää sanoo.

Kevään 2018 aikana Kaaratv.com:n sivustolle tulee lähinnä aiemmin koeajettujen autojen koeajoja sekä autoalan uutisia. Sivusto haku-toiminnolla kävijä löytää haluamansa merkin tai mallin koeajon. Toki julkaisemme myös uusien ennen näkemättömiä koeajoja, joita on ns. varastossa iso liuta. Myös nyt markinnoilla olevien tai tulevien uusien autojen koeajoraporttien tekeminen jatkuu kevään 2018 aikana ja niitä julkaistaan viimeistään syksyllä 2018.
45 views0 comments

© 2006-2020 Tuotantotalo Samuus Oy