OmaNettiX ja Sähköinen kauppakirja räjäyttivät pankin

NettiX päätti ns. räjäyttää pankin ja tehdä huippunopeassa aikataulussa yksityisten väliseen kaupankäyntiin todella hienon palvelun: Sähköisen kauppakirjan. Olen raportoinut autotoimittajana autoalan kuulumisista vuodesta 2004 ja väitän sillä kokemuksella, että tästä tulee todella kova juttu. Sähköinen kauppakirja poistaa kaikki ne riskipaikat, jotka perinteisesti on ollut yksityisten välisessä kaupankäynnissä. Osapuolet tunnistetaan. Auton ja omistajan tiedot haetaan automaattisesti. Raha siirtyy turvallisesti sähköisesti. Auton luovutusilmoitus hoituu turvallisesti ja vasta kun raha on siirtynyt. Kaikki tämä muutamassa minuutissa kaupantekotilaisuudessa kännykällä. Kiitos ja kumarrus! Me like. Me like so much.


Ai niin, meinasi unohtua tässä innossani Tuotantotalo Samuus Oy:n ja allekirjoittaneen osallisuus asiaan. Saimme olla tuottamassa OmaNettiX:n markkinointivideot, jotka voit katsoa alta. Ensimmäisessä huippuesiintyjä NettiX Oy:n kaupallinen tuottaja Erno Kalalahti, joka toimi vuosina 2012-2015 Tuotantotalo Samuusin tuottaman golfmakasiiniohjelman Golfarin juontajana ja toimittajana, kertoo napakasti mistä sähköisessä kauppakirjassa on kyse:Toisessa videossa kerrotaan tarkemmin, miten homma käytännössä toimii:Tutustu Sähköiseen kauppakirjaan osoitteessa: oma.nettix.fi


#nettiauto #omanettix #autokauppa #turvallisuus #palvelu #video #videomarkkinointi #videotuotanto


Antti Liinpää

tuottaja


Sinua saattaisin kiinnostaa myös:

Antti Liinpään helppo ja nopea konsepti asuntoesittelyvideoiden tuotantoon

Miten kiinteistövälittäjä voi itse tuottaa laadukkaasti mutta nopeasti, helposti sekä toistettavasti esittelyvideon?


Tuotantotalo Samuus uudisti kalvoverhojen asiantuntijan Eeria Oy:n brändin ja verkkojulkaisun

Kalvoverhojen kokenut asiantuntijayritys Eeria Oy:n vanha verkkojulkaisu oli noin 20 vuoden takaa. Yrityksellä oli myös tavoitteena uudistaa brändi sekä kirkastaa viestiä somessa. Tuotantotalo Samuusin sai kohtuullisen vapaat kädet uudistusprojektiin, jonka tavoitteena on saada Eeria Oy:lle ja uudelle LUXEERIA-kalvoverhobrändille uusia asiakkaita.

305 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2006-2020 Tuotantotalo Samuus Oy