Mikä on AnttiTV?

Updated: Jul 27, 2020

AnttiTV on Tuotantotalo Samuusin ja yrityksen omistajan, kokeneen tv- ja videotuottaja sekä sisällöntuottaja, Antti Liinpään palvelu, jossa hän tarjoaa maksullisia sisältöjä. Osoitteessa anttitv.com on tarjolla niin Antin asiakkaiden sisältöjä, joita AnttiTV myy ja jakelee yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, kuin Antti Liinpään itsenäisesti tuottamia sisältöjä suoraan mediatuotteiden asiakkaille, katsojille ja lukijoille.ASIAKKAIDEN SISÄLLÖT


AnttiTV tarjoaa alusta Tuotantotalo Samuus Oy:n tv-, video- ja sisältöasiakkaille tarjota maksullista sisältöä helposti ja turvallisesti. Videot ja ohjelmat ovat tarjolla vain maksaneille asiakkaille.


OMAT SISÄLLÖT


AnttiTV kokoaa yhteen kaikki kokeneen tuottajan Antti Liinpään tuottamat maksulliset sisällöt, kuten KaaraTV:n koeajovideot ja koostetut koeajo-ohjelmat.

KaaraTV | KoivuTV | BisnesTV


VERKKOKURSSIT JA WEBINAARIT


Kokenut toimittaja ja tuottaja Antti Liinpää tarjoaa omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan AnttiTV:n verkkokursseilla esimerkiksi parempien autovideoiden tekemiseen. Tulossa heinäkuussa 2020.


AnttiTV:n ja Antti Liinpään omistaman Tuotantotalo Samuus Oy:n omia mediatuotemerkkejä ovat mm. KaaraTV, KoivuTV ja BisnesTV.


Oletko vanha Nelosen Startin tai Kutosen Kaaran katsoja?


Tule mukaan katsomaan uutta KaaraTV-autoiluohjelmaa, koeajovideoita ja muuta autoilusisältöä KaaraTV:n arvosisällön jäsenenä!© 2006-2020 Tuotantotalo Samuus Oy