KoivuTV jatkaa kasvuaan


Tuotantotalo Samuus Oy:n 35-45-vuotiaille suomalaisille naisille suunnattu hyvinvointi-, terveys- ja lifestylemedia KoivuTV on jatkanut kasvuaan kevään 2019 aikana. KoivuTV:n Johanna Koivu on myös laajentanut osaamistaan ja ryhtynyt tuottamaan haastatteluvideoita lehdistötilaisuuksien persoonista, jonka lopputuloksena olemme saaneet nauttia todella mielenkiintoisista haastatteluista ja sisällöistä. KoivuTV:n kevään 2019 sisällön tähti on ollut prinsessä Märtha Louise. Toinen tähtisisältömme onkin hieman yllättävä tarina, joka saa miettimään KoivuTV:n kohderyhmää ja sisällön esityskieltä.


KoivuTV:n Johanna Koivu ja Koivumobiili Mazda3.

Erityisherkkyys ja prinsessa Märtha Louise


Tuotantotalo Samuusin ja KoivuTV:n kuvaustiimi Johanna Koivu ja Antti Liinpää kävivät Otavan järjestämässä tilaisuudessa yhtiön Uudenmaankadun kivilinnassa ja tapasi Suomessa kirjaansa Herkäksi syntynyt markkinoimassa olleen prinsessa Märtha Louisen ja tämän kirjalijakollegan Elisabeth Nordengin. Haastattelu on kerännyt YouTubessa paljon katseluita ja sai osakseen myös kiitosta Suomen erityisherkät ry:n toiminnanjohtajan Hannu Sirkkilän blogikirjoituksessa.Lehdistötilaisuudet, persoonat sekä Johanna ja kamera


Johanna Koivu tarttui vuoden 2018 lopulla uuteen haasteeseen ja nappasi lehdistötilaisuuksiin kameran mukaansa. Jep, tiedän! Joku teknisesti orientoitunut ihminen haluaa ehkä tietää mikä kamera, minä ainakin haluaisin, joten raotan verhoa kulisseihin ja paljastan sen: Kyseessä tuotantojen kakkos- tai kolmoskameramme, pienikokoinen luottopeli kiinteällä optiikalla, jonka suurin valtti on erittäin hyvä kuvan vakautus: Canon XC10. Kamera on ollut pääkameramme Canon C100 Mark II:n tuotantokaveri vuodesta 2015.


Johannan kuvauksesta näkee, että lyhyen valmennuksen jälkeen voi hyvällä tarkoituksenmukaisella kalustolla ryhtyä hommiin ilman sen kummempia paineita. Mikrofonina videoissa toimii Roden VideoMic Pro, joka ei ole meluisissa yleisötilaisuuksissa paras ratkaisu, mutta toimii niin, että haastateltavan ääni tulee laadukkaasti ja Johannan OK-tasolla.


Seuraavavilta videoilta, voit todeta itse ja nauttia mielenkiintoisista haastatteluista, lisää löydät helpoiten KoivuTV:n YouTube-kanavan Johanna ja Kamera -playlistista.


Mistä asioista saat energiaa, Jenni AlexandrovaMitä on menestymisen takana, Noora Hautakangas?Pippa Laukka: Kuinka motivoida itsensä hyviin elämäntapoihin ruuhkavuosissa?KoivuTV:n kautta aikojen tähtisisältö


KoivuTV:n eniten katseluita kerännyt sisältö on englanninkielinen videomme tutustumisesta espoolaisen EntoCuben sirkkafarmiin. Tämä on saanut KoivuTV:n puolella aivonystyrät surisemaan ja olemme miettineet, että ryhtyäkö tuottamaan enemmän englanninkielistä materiaalia vai perustaako sille oma kanavansa. Näin saisimme Lontoosta valmistuneen teatteritaiteiden maisterimme Johanna Koivun kielitaidon globaalin yleisön käyttöön ja tarinoita Suomesta maailmalle. Miltä mieltä sinä olet? Voit vastata tähän blogiin rekisteröitymällä blogin jäseneksi.Antti Liinpää

tuottaja


Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat aiheet:


Antti Liinpään helppo ja nopea konsepti asuntoesittelyvideoiden tuotantoon

Miten kiinteistövälittäjä voi itse tuottaa laadukkaasti mutta nopeasti, helposti sekä toistettavasti esittelyvideon?

Klikkaamalla kuvaa tai linkkiä oppimaan uutta!


Tuotantotalo Samuus Oy tuotti ratkaisukeskeisen videosarjan Homepakolaiset ry:lle

Homepakolaiset ry pyrkii toiminnassaan hakemaan ratkaisuja sisäilmasairaille. Yhdistyksen verkkojulkaisussa kirjoitetaan: Sisäilma-asiat koskettavat suurta osaa suomalaisista.

98 views0 comments

© 2006-2020 Tuotantotalo Samuus Oy